UMK TANDATANGAN KERJASAMA ANTARA INSTITUT TERJEMAHAN DAN BUKU MALAYSIA DAN KALBIS INSTITUTE, INDONESIA

Majlis menandatangani MoU antara UMK dan ITBM telah disempurnakan oleh Naib Canselor UMK, Prof. Dato’ Dr. Noor Azizi Ismail dan Pengarah Urusan ITBM, En. Sakri Abdullah di American Corner, Pejabat Perpustakaan dan Pengurusan Ilmu, UMK Bachok, Tangok, Kelantan, pada 5 April 2021.

Sementara itu, majlis menandatangani kerjasama antara UMK dan Kalbis Institute, Indonesia, disempurnakan oleh Prof. Dato’Ts. Dr. Noor Azizi dan Rektor Kalbis Institute, En. Naik Henokh Parmenas, yang berlangsung secara maya di platform Facebook Rasmi UMK.

Turut hadir, Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Prof. Dr. Razli Che Razak, Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), prof. Ts. Dr. Arham Abdullah dan Dekan Fakulti Pengajian Bahasa dan Pembangunan Insan UMK, Dr. Burhan Che Daud.

mou3

2024-03-29