Watikah Pelantikan Sekolah dan Guru Penyelaras 2020

Penyampaian watikah telah disempurnakan oleh Timbalan Pengarah Pendidikan Sektor Pembelajaran,Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan, En. Mohd Hassany Hashim, di Hotel Grandriver View, Kota Bharu, hari ini.

Turut hadir, Pengurus Besar, Majlis Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) Negeri Kelantan, Dato’ Wan Mohd Hasnan Abdullah, Ketua Pegawai Eksekutif, UMK Business Ventures Sdn Bhd merangkap Penasihat Projek Empower ECER-UMK, En. Mohd Fozae Samad dan Pensyarah Kanan, Fakulti Hospitaliti, Pelancongan dan Kesejateraan, Dr Darweena Bah Simpong.

Terdahulu, seramai 101 pengetua, guru besar dan guru penyelaras telah mengikuti ceramah modul NLP menerusi Program Master Teacher yang disampaikan oleh Kaunselor Berdaftar dan Pengasas Modul Power Action, CR Afizul Mohammad.

Program Empower ECER 2020 merupakan kerjasama antara UMK menerusi UMK Business Ventures Sdn Bhd dan Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan.

Oleh I Pusat Komunikasi Korporat

2024-04-19